PoortNieuws bestellen

U woont/werkt in Almere Poort en u heeft PoortNieuws niet in uw brievenbus ontvangen?
Mailt u ons uw adres zodat we kunnen nagaan of er iets mis is gegaan. Maar haal er ondertussen eentje op bij espressobar Meet Point, bakkerij De Bakfiets, buurtcentrum Amerika, buurtcentrum De Ruimte of een van de vele andere afhaalpunten.
U woont/werkt in Almere Poort en u heeft een nee/nee-sticker op uw brievenbus?
Wij hebben een kleine 'wél PoortNieuws'-sticker voor u. Deze is aan te vragen of af te halen bij espressobar Meet Point.
U woont/werkt in Almere Poort en u heeft PoortNieuws ontvangen, maar u wilt graag extra exemplaren?
Gaat het om enkele exemplaren, haal ze dan gerust op bij espressobar Meet Point of een van onze andere afhaalpunten. Meer dan een paar extra exemplaren nodig? Geef het aan ons door via e-mail met uw naam, adres en het aantal exemplaren dat u wilt ontvangen, dan gaan we het regelen (zolang de voorraad strekt) – echt grote hoeveelheden bestellen is mogelijk in overleg vóór het ter perse gaan.

U woont of werkt niet in Almere Poort en wilt toch graag een exemplaar ontvangen?
Dit kan middels overschrijving van 4 Euro verpakkings- en verzendkosten. Zendt u ons via mail uw bestelling met uw naam en adres en wij mailen u de betaallink. Een andere mogelijkheid is het kostenloos downloaden van het PDF-bestand via deze website.