Met PoortNieuws heeft Almere Poort een wijkblad in magazine-vorm, dat huis-aan-huis verspreid wordt in heel Almere Poort, inclusief Zandpoort, Duin, Marina en New Brooklyn. De oplage is momenteel al 10.000 exemplaren! Het doel van het blad is om de bewoners, instellingen en ondernemers te informeren en dichter bij elkaar te brengen. Ook willen wij toekomstige bewoners zien te bereiken, bijvoorbeeld via de kavelwinkel bij het stadhuis, makelaars en leestafels.

Er staan lezenswaardige artikelen en interviews met mooie kleurenfoto’s in het blad, alsmede smaakvolle advertenties en leuke aanbiedingencoupons. Ook is er een evenementenladder met een overzicht van activiteiten in Poort. Kortom: het blad is niet alleen leuk om te lezen, maar zit ook boordevol informatie. In oktober 2022 is er zelfs een bijlage, de PoortActief gids, met een actueel overzicht van vaste activiteiten in Poort, overzichtelijk verdeeld in verschillende categorieën – van watersport tot handwerken!

Het eerste nummer van PoortNieuws is half november 2011 verschenen, 11 jaar geleden dus, en sindsdien verscheen het drie à vier keer per jaar. De momenten van verschijnen zijn (het begin van) april, juni, oktober en december. De deadline voor het aanleveren van materiaal is altijd een maand eerder. Reserveer en plan op tijd om verzekerd te zijn van de gewenste plaats en uitvoering.

PoortNieuws op Facebook
PoortNieuws op Instagram